Ski putno osiguranje

Zimska skijaska sezona je u toku. Ukoliko planirate da svoj odmor provede u inostranstvu, UNIQA osiguranje preporucuje polisu ski putnog osiguranja namenjenu svim ljubiteljima zimskih sportova.

Uz dodatno uracunat ski rizik, vas zimski odmor je u potpunosti obezbeden, jer Ski putno osiguranje pokriva troskove za sve slucajeve koji zahtevaju hitnu medicinsku pomoc. Racunica je jednostavna za 10 dana boravka u nekoj od evropskih ski destinacija, kao sto je Austrija na primer, na ime zdravstvenog osiguranja sa uracunatim ski rizikom potrebno je izdvojiti 150 dinara dnevno, za pokrice stetnih dogadaja u visini do 30.000 evra.

Za slucaj da dode do povreda koji zahtevaju odlazak kod lekara, uz UNIQA ski putno osiguranje pokriveni su troskovi neophodnog lekarskog tretmana za vreme boravka u inostranstvu, troskovi lekova koje prepise lekar, klinicko lecenje zdravstveno priznatim metodama, troskovi prevoza priznatih sluzbi za hitnu pomoc, strucna lekarska pomoc na ski stazi, prevoz helikopterom ili drugim sredstvom od ski staze do bolnice i dr.

Ski putno osiguranje vam omogucava da potpuno uzivate u skijanju i zimskim carolijama, opusteni i bezbrizni.

Porucite telefonom vase UNIQA ski putno osiguranje, sa zadovoljstvom cemo ga besplatno dostaviti na zeljenu adresu. UNIQA Kontakt centar: 011/2024-100, 24 casa uz osiguranike.

Program putnog osiguranja u inostranstvu


Putujete u inostranstvo? UNIQA u svojoj paleti usluga nudi i osiguranje pruzanja pomoci za vreme putovanja i boravka u inostranstvu.

Obezbedite sebi:

- neophodni lekarski tretman za vreme boravka u inostranstvu,

- lekove, rendgenski i ultrazvucni pregled,

- medicinski prevoz i hospitalizaciju,

- povratak dece u zemlju prebivalista,

- povratak bolesnika u zemlju prebivalista;

Nadoknadite stetu:

- u slucaju gubitka ili krade prtljaga,

- u slucaju kasnjenja avionskog leta;

Omogucite sebi:

- pravnu zastitu,

- prevodilacke usluge,

- pomoc u slucaju gubitka ili krade putnih dokumenata.

Polise UNIQA priznaju strana diplomatska i konzularna predstavnistva u zemlji, a prihvacene su u celom svetu.

Osiguranici UNIQA-e imaju mogucnost da tokom boravka u zemljama Evropske unije, ukoliko se za tim ukaze potreba, dobiju najkvalitetnije medicinske usluge.

Za sve vlasnike omladinske kartice EURO 26, omoguceni su specijalni popusti i pogodnosti.